Zomer?

De lente en de zomer willen maar niet vlotten maar wij bij Labyrinth zitten niet stil.

We blijven steeds weer opzoek naar nieuwe en leuke producten. We zijn ook druk bezig om steeds meer en meer ons assortiment in onze webshop te plaatsen. Dit is natuurlijk een hele klus maar kom gewoon gerust langs.

De komende weken hebben we weer een hoop leuke activiteiten in de winkel. Heroclix toernooien, Dungeons and Dragons, Warhammer 40K etc etc

Langskomen moet je zeker doen. We hebben ook weer een hoop nieuwe spelletjes binnen.

 

“Crooks” is een nieuw kaartspel uit de stal van White Goblin Games. Wederom fraai vormgegeven in een mooi blikje. Het spel draait er om om als topcrimineel aanhangers te zoeken als dieven en ander gespuis. Deze moet je zoeken in de stad en zorgen dat ze zich bij je aansluiten. Je hebt natuurlijk aartsrivalen die hetzelfde doel hebben.  Wie is aan het eind de topcrimineel met de meeste aanhangers?

 

 

Over 1,5 week op zaterdag 28 April om precies te zijn zullen we tijdens de pre-release van de nieuwe Magic set, Avacyn Restored, Avacyn een handje helpen en zorgen dat de engelen bevrijdt worden uit de Hellvault. Tijdens het event zal de Vault beetje bij beetje geopend worden. Wij zijn benieuwd wat er allemaal uit komt.

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.