Magic The Gathering

 Iedere vrijdag: Friday Night Magic bij Labyrinth!

  

Vanaf 19:00 tot +/- 23:00 Standard/ Boosterdraft etc etc (kijk op de agenda voor aankondigingen) (Boosterdraft: €15,- pp, 1 booster pp price support, Standard €5,- pp, 1 booster pp pricesupport)

Daarnaast  kun je bij Labyrinth ook  terecht voor de officiële Magic the Gathering releaseparties en Gamedays. Ook bij deze events gaat het om de fun.

Heb je geen zin in een toernooi? dan kun je iedere donderdagavond gewoon “Casual” magic komen spelen.  Just for Fun, of om je deckje uit te proberen. Iedereen is van harte welkom

Iedereen is welkom voor een leuk potje magic. Natuurlijk worden spelers wel beloond en verwacht dan ook regelmatig leuke goodies zoals speciale kaarten, boosters etc. Gewoon gratis en voor niets!, je hoeft alleen maar Magic bij ons te komen spelen.

        

 

 

 

28 April is het zover en zal Avacyn Restored het levenslicht zien. Natuurlijk trappen we deze release weer af met een gezellige pre-release party.  Indien je verzekerd wilt zijn van een plaatsje raden wij je aan om je vooraf in te schrijven, de plaatsen zijn beperkt.

 

 

 

 

 

 

 

 

Reacties zijn gesloten.